#18: Jörgen Mähler

dj50sp_ep18_jorgenmahler_poster

Veckans femtikronorsselector är Jörgen Mähler – en hängiven musikälskare och tillika vandrande rock’n’roll-lexikon från Moliden. När han nyligen var på officiellt uppdrag i Stockholm passade han på att besöka DJ 50 Spänn-högvarteret med en skivpåse full av vibrerande dragspel, hi-nrg, smurfsång, Mats Olsson-rock och frisläppt barfotasväng från Västerås. Dessutom uppenbarade sig en liten bonus-EP på närmast magiskt sätt under sessionen.
Vi snackar om skivkällare, skivbörsgrävarkrämpor, Sveriges vassaste James Last-försäljare, countrystjärnors oförmåga att betala skatt, Jerry Williams och ett märkligt skivbål i Örnsköldsvikstrakten. Ett litet varningens ord: detta avsnitt är festligt, folkligt, fueled by folköl.

Länk till mp3 // Länk till itunes

 

Skivlista:

divine

 

 

Divine

My First Album (LP, 1982)

bestofcountry

 

 

Diverse artister

The Best Of Country And West, Vol 2 (LP, 1968)

alfrobertson

 

 

Alf Robertson

Nostalgi (LP, 1978)

williealexander

 

 

Willie Alexander And The Boom Boom Band

Willie Alexander And The Boom Boom Band (LP, 1978)

pugh

 

 

Pugh

1968-1978 (LP, 1978)

 

Spotify: Referensmusik till DJ 50 Spänn #18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *