Om DJ 50 spänn

 

Välkomna till ett annorlunda musikprogram! DJ 50 spänn är en musikpodd för oss som gillar att gräva upp billiga, begagnade vinylskivor – och prata om dem.

DJ 50 Spänn är också en intervjumetod. I (nästan) varje avsnitt ger jag en femtiolapp till en musiktokig gäst som hen ska köpa fem begagnade vinyler för. Vi spelar skivorna, pratar om det som musiken leder oss in på och gräver fram guld och grus ur musikhistoriens kökkenmödding. Välkommen att lyssna!

/Tommie Jönsson AKA DJ50:-

DJ 50 Spänn är en podcast. Du lyssnar enklast genom att söka efter ”DJ 50 Spänn” i valfri podd-app på din smartphone (glöm inte att prenumerera).

Själva RSS-feeden hittar du här. Du kan också lyssna i Spotify. Och här finns direktlänk till Apple Podcasts och Podcaster-appen.

Kommunicera med mig:

Email: [email protected]
Twitter: @dj50spann.se
Facebook: DJ 50 Spänn

Stort tack Tommie för din fantastiskt grooviga, spännande, underhållande och inspirerande podd!

Rolf Kling

Lysnare

Tack som tusan för en fin podcast. Jag har försökt hitta nåt liknande ett tag men nu fyller du alla mina skivsamlarlustar. Må poden leva länge.

Sebastian Staaf

Lyssnare

6 svar på ”Om DJ 50 spänn”

Tack som tusan för en fin podcast. Jag har försökt hitta nåt liknande ett tag men nu fyller du alla mina skivsamlarlustar. Må poden leva länge.

Hej
Tack för en riktigt bra och inspirerande podd, en riktig höjdpunkt varje gång ett nytt avsnitt kommer ut!

Vi är några stycken som tänker oss att vi ska ha en DJ 50 spänn-fest eller kanske snarare DJ 40 spänn (eftersom ingen av oss är tillräckligt duktiga på att handla loppisvinyler får regelbundet får nog kategorin skivbörsklassikern stryka på foten.)
Jag tänkte kolla om det är så att kategorierna finns nedskrivna någonstans eller om det är så att man kan få dem mailade till sig? Det är ju bättre om det blir helt korrekt när vi ska lyssna på vinyl!

Tack än en gång för bästa podden!

/Richard Löfgren

Stort tack Tommie för din fantastiskt grooviga, spännande, underhållande och inspirerande podd! MvH Rolf Kling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.