Kategorier
Podcast

#113: Sergio Rizzolo – godkänd pirat i chillat tempo

I den gråa verkligheten är Rizzolo även känd som Moisture och, på pappret, Simon Eliasson. Han är DJ och en outtröttlig vinyljägare med smak för stonerdisco. På uppdrag från DJ 50 Spänn grävde han fram en intressant vinylbukett. Du kommer få höra den hårda sidan av UB40 som wrongspeeder. Du får Magnus Ugglas enda mästerverk nerhällt i öronen. Du möter Martin Rössels mysiga baleariska sida. Du utsätts för israelisk prutthumor med Linus-på-linjen-groove. Vi snackar om låga tempon, ljuddesign för spökhus, snigeltechno, glädjen i att gräva efter new age samt sortering och prissättning av vinyl i second hand-världen.

Ett förjävla fint avsnitt!

Skivlista

Kategorier
Podcast

#71: Ida Svensson Palo [Slice Me Nice]

Det blev festligt, folkligt och en smula förskräckligt. Ida Svenssson och jag pratar om varför Italians do it better, gymping, att dansa bakom Fancy, Moroders år noll, och bra plast. Benvenuto!

Skivlista

Kategorier
Podcast

#47: Anette Voladora – bubblegum-disco och lättpsych

Vi pratar om Pete Burns-besvikelser, herpes, livets teaaater, kopplingen mellan Vangelis och Katrina & The Waves, Lloyd Cole-män som säger ”Lloydan”, skivpolering med powertools och en hel massa annat. Förvänta er sluddrig Rick Astley-sång, stockholmsromantik och en överkryssad trött gubbe.

Tufft avsnitt för tuffa lyssnare!

Skivlista