Om DJ 50 spänn

DJ 50 Spänn

Varje gång jag går förbi ett ställe som säljer begagnade skivor så känner jag suget. Jag bara måste slinka in och bläddra igenom backarna med de billigaste vinylskivorna.

DJ 50 spänn är en musikpodcast om billiga och begagnade vinylskivor. Sådana som du köper för en tia styck på skivbörsar och loppisar och sedan blåser dammet av. Varje vecka bjuder jag in en gäst som älskar musik och vinylbläddring. Gästen får 50 spänn av mig som hen ska köpa fem vinylskivor för. Vi spelar skivorna, pratar om dem och har det jävligt mysigt medan vi gräver fram guld och grus ur musikhistoriens kökkenmödding.

Är du som jag? Välkommen att lyssna!

/Tommie Jönsson

Prenumerera med iTunes, med RSS eller följ mig på Soundcloud .

Email: hej@dj50spann.se
Twitter: @dj50spann.se
Facebook: DJ 50 Spänn
Spotify: DJ 50 Spänn

 • tjena, älskar den här podcasten. ville bara säga det. kram och hej!

 • Tack som tusan för en fin podcast. Jag har försökt hitta nåt liknande ett tag men nu fyller du alla mina skivsamlarlustar. Må poden leva länge.

 • Spicey

  Rikstung Pod!

 • Richard

  Hej
  Tack för en riktigt bra och inspirerande podd, en riktig höjdpunkt varje gång ett nytt avsnitt kommer ut!

  Vi är några stycken som tänker oss att vi ska ha en DJ 50 spänn-fest eller kanske snarare DJ 40 spänn (eftersom ingen av oss är tillräckligt duktiga på att handla loppisvinyler får regelbundet får nog kategorin skivbörsklassikern stryka på foten.)
  Jag tänkte kolla om det är så att kategorierna finns nedskrivna någonstans eller om det är så att man kan få dem mailade till sig? Det är ju bättre om det blir helt korrekt när vi ska lyssna på vinyl!

  Tack än en gång för bästa podden!

  /Richard Löfgren

 • Peter

  Hallå kommer det inga nya avsnitt ????? Länge sen nu

Scroll to top