#24: Ola Massgrav

dj50sp_ep24_olamassgrav_poster

Ohämmat livsnjuteri i Provence och Vaxholm! Jazzig Stenmark-polska! Sovjetiska besvikelser! Hål i ozonlagret! Raj-raj och mexikanska partaj! Ja, det är bara några ledord för vad som händer när Ola Ekstrand, loppisaficionado och basist i stenhårda rockbandet Massgrav får femtio kronor att shoppa vinylavfall för.

Vi pratar dessutom om Gösta Linderholms fashionpotential, 8-track, scatsångartalangen Björn Skifs, Moskvaflodens stränder, hur Billy Idols gamle gitarrist fördriver tiden samt tyska Tijuana Brass-knockoffs ohne Hertz. Tag betäckning – detta är friformsmusikradio proppad med oviktiga kunskaper och festlig musik!

Länk till mp3 // Länk till itunes

Skivlista:

linderholm

 

 

Gösta Linderholm

Jordsmak (LP, 1978)

 

hemmingson

 

 

Merit Hemmingson

Balsam (LP, 1975)

 

leningradskij

 

 

Ленинградский Завод Грампластинок

Подмосковные Вечера (8”)

 

billyidol

 

 

Billy Idol

Idol Songs (LP, 1988)

 

hebralpert

 

 

Herb Alpert & The Tijuana Brass

!! Going Places !! (LP, 1965)

 

Spotify: Referensmusik till DJ 50 Spänn #24 

4 reaktion på “#24: Ola Massgrav

  1. Hej Tommy
    Hörde att du och Ola Massgrav ville förkovra er i Herb Alpert. Och det behöver ni verkligen! Låt mig tipsa om Alec Baldwins förträffliga podcast ”Here’s the Thing”. I ett avsnitt från mars 2012 intervjuar Alec Herb Albert. Finns på Ituneshttps://itunes.apple.com/se/podcast/herb-alpert/id472939437?i=112230132&mt=2

  2. Den ryska låten har ju den upplyftande Svenska titeln ”kvällar i moskvas förstäder” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *