#72: Orvar Säfström

dj50sp_ep72_orvarsafstrom20160607

Den vandrande popkulturjukeboxen Orvar Säfström svängde förbi studion med fem lagom loppiga plattor för en femtiolapp. Och ni kan inte tro vad som hände sedan—det blev odyssé rätt in i det totala powermyset. Vi spisar Gary Buseys kanalisering av Buddy Holly. Vi hyllar med Kim Wildes ozondödarpop för att sedan landa i tidiga Scorpions och suga i oss en shot av högintensiv och supergenerisk new wave från LA. Vi snackar mancaves, samlande av elektronikpryttlar, Top Gun-soundtrackets suveränitet och mycket annat. Tanka hem genast och njut.

Länk till mp3 // Länk till itunes // Feed

Skivlista:
suesaad
Sue Saad And The Next
Sue Saad And The Next [LP, 1980]

topgun
Diverse artister
Top Gun Original Motion Picture Soundtrack [LP, 1986]

buddyhollystory
Gary Busey
The Buddy Holly Story [LP, 1978]

kimwilde
Kim Wilde
Kim Wilde [LP, 1981]

scorpions
Scorpions
Fly To The Rainbow [LP, 1974]

 

tygkassePS: Stöd DJ 50 Spänn – köp en tygkasse! Rymmer ca 25 LP-skivor och kostar 120 kronor. Pengarna går till att göra fler och bättre avsnitt. Beställ så här: Swisha 120 kr till 0735-669762 och skriv din postadress i adressfältet.

 

3 reaktion på “#72: Orvar Säfström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *